Dădaca malefică: a opărit mâinile unei fetițe de 8 luni și a aruncat-o la gunoi

Fetița de 8 luni aruncată într-un tomberon în afara unui complex de apartamente din Newhallville , Connecticut, a fost găsită rănită, dar în viață . Comisarul de poliție locală Anthony Duff a declarat jurnalului New Haven că „poliția investighează cazul după ce lucrătorii de întreținere au găsit un copil în tomberon în fața unui bloc de apartamente din Newhallville”. În prezent, copilul este internat într-o stare stabilă și de luni este tratată pentru arsurile de pe mâini.

Principalul suspect este o tânără de 24 de ani a lui Hamden Adriana Velez , care este acuzată rănire a unui copil, atac de gradul II și pericol. Potrivit primelor reconstrucții, Velez a atacat-o și pe mama fetiței în vârstă de 21 de ani, care a fost găsită de polițiști și este în arest preventiv.

Citește și Un cuplu de români din Italia și-au abandonat pe stradă copilul de 4 luni: ” Probleme economice ”

Primarul din New Haven, Justin Elicker, și-a dezvăluit groaza de a găsi copilul într-un tomberon: „Ca tată, este de neconceput pentru mine ca cineva să facă așa așa ceva unui copil”. Toți locuitorii din cartier și lucrătorii de întreținere ai complexului rezidențial au fost șocați.

În prezent se desfășoară ancheta pentru a se stabili atât responsabilitatea suspectei, cât și pentru a înțelege care a fost rolul mamei și cine a cauzat aceste răni copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *