De necrezut ! Un bărbat a încercat să-și ucidă iubita pentru că i-a spus că gazele lui put

Acest caz de violență care s-a produs în  Wichita Falls , Texas este atât de paradoxal încât este de necrezut, dar totuși este adevărat . Potrivit rapoartelor de știri locale, Christopher Ragsdale , un bărbat de 41 de ani, se afla în casa unui prieten și stătea lângă prietena sa pe o canapea. Totul părea să meargă ca de obicei, până când bărbatul a fără niciun pic de jenă a început să emită gaze. Iubita lui, dezgustată i-a spus că ”pute îngrozitor”

În condiții normale, un astfel de gest ar fi provocat un minim de jenă și măcar și câteva râsete  pentru a încerca să facă haz de necaz, dar nu și în acest caz. Lui Christopher nu i-a picat bine și a apucat-o de păr trântind-o pe jos , s-a așezat pe spatele ei și a început să o trângă de gât.

Citește și O femeie și-a denunțat tatăl: ” Am fost violată de la vârsta de 9 ani și am 4 copii cu el”

Femeia a început să urle după ajutor în speranța că prietenii ei o vor auzi, reușind să scape din mâinile bărbatului. Fugind într-o altă cameră bărbatul și mai furios a fugit după ea și a început să o izbească cu capul de pereți . Din fericire, prietenii lor au intervenit și l-au oprit pe Christopher. În acel moment, femeia a sunat poliția cerând intervenția lor. Când agenții s-au prezentat la apartament, au văzut clar semnele atacului pe gâtul și fruntea femeii și l-au arestat.

Acum va trebui să răspundă în fața justiției pentru violență domestică agravată .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram