Declaratia socanta al unei asistente: ”am schimbat aproape 5.000 de copii intre ei”

O asistenta medicală, pe patul de moarte a făcut o declarație șocantă : „Am schimbat 5.000 de nou-nascuți între ei”
Elizabeth a lucrat mai mult de zece ani ca asistentă medicală la maternitatea spitalului universitar din Lusaka, Zambia. Acum că a descoperit că este foarte bolnavă  a decis să mărturisească un adevăr teribil. De fapt, ea schimbat cel puțin cinci mii de copii între ei în pătuțuri.

 

„Am cancer în fază finală și mi-a mai rămas puțin de trăit și vreau să-mi mărturisesc păcatele”, a spus Elizabeth observatorului zambian. Elizabeth printre altele, a cerut persoanelor născute la  spitalul din Lusaka între 1983 și 1995 să-și verifice identitatea prin teste ADN.

„Am schimbat bebelușii între ei din pură distracție, apoi l-am găsit pe Dumnezeu și am renăscut. Nu mai vreau să ascund nimic: în cei 12 ani în care lucram ca asistentă medicală, am schimbat circa 5.000 de bebeluși în patuțurile lor, am păcătuit împotriva lui Dumnezeu și sper să mă poată ierta.”

 

„De asemenea, îi invit pe toți locuitorii din Zambia să mă ierte pentru tot răul pe care l-am făcut copiilor nevinovați, am provocat divorțurile unor cupluri care, deși erau credincioși, s-au gândit la o trădare a partenerului după testul ADN, am făcut multe mame să-și alăpteze copiii care nu erau ai lor” .

 

Te-ar putea interesa și Tata isi ucide fiica de 5 ani: nu accepta faptul ca era suferea de autism

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook