Declarația șocantă al unui episcop din Italia: ” Avortul este o faptă mai gravă decât pedofilia ” VIDEO

Avortul, nu pedofilia, este cea mai gravă faptă: acestea sunt cuvintele lui Don Andrea Leonesi, vicarul episcopului din Macerata pe care le-a rostit în timpul Liturghiei din 27 octombrie : „Vedeți, fraților, putem spune totul, dar avortul este cel mai rău dintre toate: aș vrea să spun un lucru, dar am să scandalizez jumătate din lume. Îmi pare rău, problema de bază este că suntem atât de amestecați într-o anumită mentalitate … Prin aceasta nu vreau să spun că actul de pedofilie este un nimic, este un lucru foarte grav. Dar ce este mai grav? .

Slujba  a început cu elogiul Poloniei, care a adoptat „o lege prin care nici măcar fătul malformat nu poate fi avortat. Este adevărat,  Sfânta Faustina a avut o inspirație: renașterea Bisericii ar începe în Polonia ”. Slujba s-a încheiat cu sacramentul căsătoriei creștine care prevede supunerea soției către soț și cu speranța unei viitoare Biserici după chipul și asemănarea gândului său luminat: „Domnul să ne acorde o nouă generație de politicieni creștini care inversează tendința! „.

Citește și Polonia, avortul este declarat neconstituțional chiar și în caz de malformație severă a fătului

Cuvintele vicarului episcopului înregistrate într-un videoclip, publicat de presa italiană Cronache Maceratesi, au provocat reacția dură partidului Sinistra Italiana care a cerut lumii catolice să se distanțeze de „negarea, obscurantismul și machismul exasperat. O viziune asupra societății. arhaic și patriarhal în fața căruia tăcerea și indiferența nu sunt permise ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

42 + = 43