Declarația unui preot italian: „Covid este un proiect criminal de elită pentru a construi lumea lui Satana”

Un proiect care vizează slăbirea umanității, aducerea ei în genunchi, stabilirea unei dictaturi sanitare și cibernetice, crearea unei noi lumi care nu mai este a lui Dumnezeu Creatorul, prin eliminarea tuturor celor care nu spun DA acestui proiect criminal realizat de către elitele lumii, cu poate, complicitatea unui stat ”. Toate pentru a crea „lumea lui Satana”.

Este vorba de pandemia Coronavirus, care potrivit preotului Livio Fanzaga, directorul postului de radio religios italian, Radio Maria, a vorbit despre aceasta într-un discurs  pe 11 noiembrie , în rubrica „Lectură creștină a știrilor și istoriei”.

Scopul acestui „proiect”, potrivit preotului, ar fi „construirea unei noi lumi fără Dumnezeu. Lumea lui Satana. Unde am fi cu toții zombi. Este un proiect și în opinia mea, ei ar dori să-l realizeze până în 2021”.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

„La nivel religios s-a spus deja că pandemia nu vine de la Dumnezeu. Din punct de vedere uman, nu am vrut să investigăm de unde vine această epidemie”, a argumentat el.  ”Am insistat că China a testat o armă biologică,  dar China nu a semnat Convenția de la Geneva ”.

Potrivit lui preotului Fanzaga, „această epidemie este un proiect pe care l-am atribuit întotdeauna diavolului care acționează prin minți criminale și care au realizat-o cu un scop foarte specific: crearea unei tranziții bruște, după pregătirea ideologică, politică și a mass-mediei. . În cele din urmă, în ceea ce privește alegerea în SUA a noului președinte Joe Biden, aceasta, pentru directorul Radio Maria, ar fi „cireașa de pe tort”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 5 = 4