Depune o plângere de viol împotriva a 39 de bărbați: întreg satul se răzvrătește împotriva femeii

O poveste greu de descifrat și cine știe cine are dreptate: o femeie s-a dus la secția de poliție din Bareilly (Uttar Pradesh) pentru a raporta un viol în grup. Femiea în vârstă de 32 de ani a acuzat  39 de persoane, 4 dintre ei cunoscuți deja pentru  agresiune sexuală.

Sâmbătă, potrit presei internaționale Gulf News o mulțime furioasă formată din practic întregul satul în cauză a apărut în fața poliției. Motivul? Acuzatiile femeii sunt false și privesc doar persoanele cărora soțul ei le datorează bani. Șeful satului a luat și el poziție: „Sotul femeii despre care vorbim este un etilist care a împrumutat și a cheltuit banii mai multor persoane. Le promisese că le va înapoia datoria prin vinderea de proprietăți, dar nu a făcut-o. Atunci pentru a scăpa pe presiunile oamenilor s-a folosit de soție pentru o serie de acuzații false ”.

Citește și Incendii Australia: 183 de persoane au fost arestate pentru incendiere premeditată a pădurilor

Poliția a ales să verifice cererile locuitorilor și a ademarat o anchetă: „Investigațiile sunt în curs de desfășurare, vom face tot posibilul pentru a ne asigura că se va face dreptate și că nimeni nu va ajunge la închisoare nevinovat ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram