Descoperire macabră: o oaie a fost ucisă în mod barbar și gestul este atribuit unui cult satanic

Bietul animal a fost sacrificat într-un mod barbar iar pe blană i-au fost desenate semne sataniste. Proprietarii au spus că sunt „speriați” și se tem că ar putea fi opera sataniștilor.

Barbarismul a avut loc lângă satul Boldre , care se află în pădurea Hampshire din sudul Regatului Unit. O postare apărută pe rețelele de socializare,  descrie că oaia a fost găsită cu „o funie în jurul gâtului și intestinele scoase”

Sacrificarea  oii vine la doar șase săptămâni după o serie de atacuri asupra bovinelor care au populat parcul național. Și în acele cazuri, suspiciunile au căzut asupra posibililor sataniști..

Citește și Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul de 3 luni într-o temperatură de -30 °

Potrivit Daily Star Online, răspândirea fotografiei oii sacrificate și acoperită cu simboluri sataniste  a provocat destul de multă  agitație . Mai mult, carcasele a trei vaci fuseseră găsite la câțiva kilometri distanță de unde a fost găsită oaia.

Sergentul Andy Pardy a spus că semnele sataniste „ creează întotdeauna furie și frică”. Poliția încearcă să înțeleagă dacă aceste acte barbare sunt de fapt opera sataniștilor sau gestul unor persoane cu probleme psihice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram