Directorul general a spitalelor din Paris, Martin Hirsch „Este posibil ca al doilea val de Covid-19 în Franța să fie mai rău decât primul”

Directorul general al Spitalelor din Paris, Martin Hirsch, a declarat că al doilea val al Covid va fi mai letal decât primul . Declarația a fost făcută în dimineața zilei de vineri, 23 octombrie. Hirsch crede că „este posibil ca al doilea val de Covid-19 în Franța să fie mai rău decât primul”. În cele din urmă, el a subliniat că situația este „înfricoșătoare pentru noi toți”, relatează RTL.fr

Cuvintele șefului autoritar al medicilor parizieni nu diferă de cele rostite de John Edmunds , epidemiolog și lector la Londra. ” Suntem deja la punctul  sau ne apropiem de punctul în care serviciul de sănătate va fi sever testat„, a spus el. Chiar dacă vom reuși să oprim totul imediat, spitalizările ar continua să crească în următoarele 10 zile sau două săptămâni ”. Epidemiologul a reamintit, de asemenea, cum noile măsuri restrictive au împiedicat virusul să atingă apogeul în noiembrie. Cu toate acestea, pentru Edmunds riscul rămâne pentru Crăciun și Anul Nou.

Citește și În Olanda secțiile de terapie intensivă sunt pline, pacienții Covid transferați în Germania

Între timp, Hirsh a confirmat anularea zilelor de vacanță programate de unii dintre angajații spitalelor capitalei pentru această perioadă „Unii – a precizat el – au preferat să ia vacanța acum, înainte de această lună cumplită a lunii noiembrie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =