Doi români au murit carbonizați într-un incendiu de proporții în Germania

Doi români au murit carbonizați într-un incendiu de proporții în Germania

Un incendiu de proporții a izbucnit azi noapte în jurul orei 3:00  într-o clădire veche de o sută de ani. Flăcările s-au extins rapid și au mistuit totul în jur. O parte din acoperiș s-a prăbușit, iar o scară din lemn care făcea legătura cu podul blocului a ars complet.

70 de pompieri s-au mobilizat la fața  au luptat cu flăcările până dimineță.  Operațiunea la fața locului nu se încheiase nici în cursul după amiezii. Inițial nu se știa dacă în casă se afla cineva, dar după ce focul a fost stins pompierii au au găsit trupurile carbonizate a doi români, o femei și un bărbat. Potrivit presei NRZ   în acea casă locuiau în total, 20 de persoane, 19 români și un sârb.  Nu se știe exact câte persoane erau efectiv în casă  la momentul incendiului și sunt cercetate de anchetatorii poliției.

Un tată și-a omoarât fiul de 11 luni: l-a aruncat de pe un pod, apoi s-a dus la cârciumă

Misiunea le este îngreunată de faptul că blocul de locuințe are o sută de ani și structura de rezistență este nesigură. De altfel, în urma incendiului, construcția riscă acum să se prăbușească.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.