Ea in scaun cu rotile, el orb: cuplul care calatoreste in lume impotriva oricarui stereotip

„El este picioarele mele și eu ochii lui”  Melanie și Trevor sunt gata să plece în căutarea noilor aventuri. Următoarea provocare: să escaladeze un munte de 4 mii de metri

Un cuplu de călători improbabili: el este orb din cauza glaucomului, iar ea bolnavă de spină bifidă țintuită într-un scaun cu rotile încă de la naștere. Dar Melanie Knecht, 29 de ani, și Trevor Hahn, 42 de ani, doi prieteni născuți în Colorado, nu se opresc în fața acestor probleme. Uniti prin pasiunea lor pentru munti, au decis sa plece să descopere lumea. Cine se întreabă cum pot face față tuturor dificultăților pe care le întâmpină, Melanie răspunde simplu:

 

„Eu sunt ochii lui și el este picioarele mele”.

Melanie și Trevor s-au întâlnit la o lecție de box și din acel moment au început să-și de-a seama că au multe lucruri în comun. Au început să vorbească și  și-au împărtășit experiențele, adesea cele mai dureroase. Melanie a povestit despre ultima sa călătorie în spatele unui pe Insula Paștelui. De aici ideea replicării acelei aventuri. De la scurte plimbări în pădure până la ultima provocare din această vară: să escaladeze  un munte de 4 mii de metri.

Tragedie pentru o mamă româncă în Italia: după ce i-a murit fetița, acum riscă să-și piardă un al doilea copil

  Călătoria lor este documentată în detaliu pe Instagram cât și pe o pagină de Facebook, „Hiking with Sight”, editată de cei doi prieteni. „Pentru mine cel mai bun lucru este să reușesc să o fac pe Melanie fericită – comentează Trevor mutat – acesta este scopul meu”.

Dar nu care cumva să-i chemați eroi ! ”Nu vrem să fim o inspirație pentru nimeni – adaugă Melanie – Călătorim doar pentru că este ceea ce ne place să facem”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *