Emoționant: patru câini vagabonzi au salvat un nou-născut de la gunoi

O poveste emoționantă s-a întâmplat cu adevărat cu ceva timp în urmă în India. O fetiță nou-născută a fost abandonată într-un depozit de deșeuri de la Purulia din Bengalul de Vest

Fetița abandonată într-o groapă de gunoi a fost protejată de patru câini vagabonzi, care au așteptat cu răbdare ca cineva să-i sară în  ajutor.  Potrivit Times din India, acest episod este povestit cu entuziasm de către localnici, care evidențiază modul în care animalele pot fi într-adevăr foarte loiale.

Din fericire, Ulnas Chowdhury, un profesor de la instituția Manbhum Victoria, tocmai trecea pe lângă acea groapă de gunoi, fiind o scurtătură care ducea la școală, când auzi plânsetele fetiței.

O femeie și-a incendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

Când s-a apropiat de tufișuri, a văzut patru câini vagabonzi adunați în jurul a unui…lucru care nu poate fi deslușit de la distanță.  Apropiindu-se, a văzut că cei patru câini în jurul fetiței care era înfășurată într-o păturică roz.

Când profesorul a încercat să se apropie, cei patru câini s-au întors amenințători către el, semn că doreau să protejeze fetița. Bărbatul a cerut imediat intervenția poliției care au luat fetița și au dus-o la spital.

Potrivit martorilor, când fetița a fost urcată în mașină, cei patru câini au urmărit mașina poliției până la spital. Doreau doar să știe că bebelușul este bine. Un alt semn că animalele sunt mai sufletiste decât majoritatea oamenilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit