Este în viață, dar au declarat-o moartă și i-au revocat cardul de sănătate: riscă să moară fără medicamente

Este în viață, dar au declarat-o moartă și i-au revocat cardul de sănătate. ABC13 Eyewitness News , cel mai important canal de știri din orașul Houston și sud-estul Texasului, a relatat povestea absurdă a Sherry Ellis , 73 de ani, victimă a unei greșeli birocratice improbabile care i-ar putea costa viața.

Totul a început când bătrâna a mers la farmacie să-și ia medicamentele.. Cu această ocazie, Ellis și-a dat seama că nu are o asigurare de sănătate sau un cont bancar, deoarece, potrivit Institutului de sănătate , femeia ar fi murit.

Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

„ Trebuie să iau nouă pilule și jumătate pe zi, plus vitamine. Unele sunt pentru inimă, alele pentru tensiunea arterială „- a spus doamna Ellis pentru radiodifuzorul texan. „ Fără asigurare, medicamentele costă 850 de dolari ”.

Înainte de a fi declarată moartă, Sherry avea așa-numita Medicare , asigurarea medicală administrată de guvernul american pentru persoanele de peste 65 de ani. În schimb, numărul ei de asiguraresocială a fost asociat greșit cu un certificat de deces și, în ciuda numeroaselor solicitări către biroul de asigurare socială Conroe, după 45 de zile de la primul raport, potrivit statului femeia este încă moartă.

Pentru a scurta timpul, editorii canalului de știri ABC13 au contactat birourile administrative ale securității sociale în speranța de a accelera procesul. Între timp, doamna Ellis are doar șase din cele nouă pastile de care au nevoie , iar un pachet întreg ar costat-o până la 400 USD.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram