„Eu mor, te iubesc mamă”, mesajul trimis de una dintre victimele din ”camionul morții”

„Îmi pare rău, mamă. Călătoria mea în străinătate nu a mers  bine. Te iubesc atât de mult! Mor pentru că nu pot respira.”

O familie vietnamez trăiește momente de cosmar , deoarece ea se teme că fiica ei se numără printre cele 39 de victime din China ale tragediei camioane Essex, în Inghiletrra . Rudele tinerei fete au primit, de fapt, mesaje tulburătoare de la fiica ei, unde le-a spus că sufocă. Pham Thi Tra My , 26 de ani, a trimis o serie de mesaje mamei sale în jurul orei 22:30, pe 22 octombrie, spunând: „ Mor, nu pot să respir ” . Și din nou: „ Îmi pare foarte rău, mamă și tată, călătoria mea în srăinătate  nu a mers bine. Dar te iubesc pe toți foarte  mult !.

Camionului groazei: Poliţia britanică a arestat 2 persoane

Acesta este conținutul unui mesaj trimis de una dintre victimele care se aflau în camionul care sosea în Marea Britanie din Belgia. Cadavrele a 39 de migranți asiatici au fost găsite în containerul frigorific al camionului. Mesajul, raportat de mass-media britanică, a fost trimis de o tânără vietnameză de 26 de ani.

” A plătit 30.000 de lire sterlinei traficanților pentru a fi duși în Marea Britanie ” , a declarat fratele ei pentru BBC. „A plecat din Vietnam pe 3 octombrie, mai întâi a zburat în China, unde a stat câteva zile, apoi de acolo în Franța. Ne-a sunat de fiecare dată când a ajuns la o nouă destinație. A făcut prima încercare de a traversa Canalul Englez pe 19 octombrie, nu știm din ce port, dar a fost descoperită și trimiă înapoi. Ne-a spus să nu o sunăm, pentru că traficanții nu îi permit să primească apeluri telefonice”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram