Exorcism extrem pentru a fi eliberată de diavol: un religios biciuiește fără milă o femeie

Exorcism extrem pentru a fi eliberată de diavol: un religios biciuiește fără milă o femeie

Un videoclip care a devenit viral imortalizează momentul șocant în care un religios biciuiește fără milă o femeie „posedată” de diavol (în opinia lui) în timpul unei exorcizări. Pentru a vindeca femeia „posedată de diavol”, bărbatul din sudul Indiei a bătut-o de mai multe ori în timpul practicii religioase „pentru aalunga răul”.

Potrivit rapoartelor locale, incidentul a avut loc pe 15 octombrie în statul Karnataka . Imaginile șocante arată femeia care stă într-un templu, când bărbatul iese dintr-o camera alăturată, cu un bici în mână. În acel moment el apucă de păr femeia îngenuncheată la pământ și începe să o biciuiască în timp ce ea țipă și plânge disperat. El continuă să o lovească, deși știe că este filmat.

Thailanda, regele și-a pedepsit concubina: prin titluri

Așa că spune câteva cuvinte femeii , el îi dă o palmă peste cap și o împinge. Bărbatul poartă o bucată de material roșu în jurul taliei și un colier de margele de lemn. Potrivit relatărilor, femeia a fost dusă acolo chiar de familia ei, iar aceasta nu este o practică nouă în țară.

Femeile și adolescenții – aproximativ 5 mii de oameni – se îngenunchează unul lângă altul și așteaptă să fie biciuiți de preoți în cadrul festivalului Vijayadashami, sărbătorit o dată pe an în Tamil Nadu, în sudul Indiei să vâneze demoni și boli. Exorcismul este practica spirituală de a îndepărta demonii dintr-o persoană sau dintr-un loc pe care ei îl consideră posedat. Se găsește într-o varietate de religii, inclusiv în budism, creștinism, hinduism, islam, iudaism și taoism. Dar nu toate ritualurile sunt violente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram