Familia pregătește înmormântarea, dar ”mortul” se trezește. Tot satul crede într-un miracol

Familia pregătește înmormântarea, dar ”mortul” se trezește

Nu vă vine să credeți, dar s-a întâmplat cu adevărat în Italia, în satul Montecalvo Irpino, provincia Avellino la începutul anului. Bărbatul în vârstă de 74, Mario Lo Conte, suferea de o boală cruntă, iar pentru el nu mai era nimic de făcut. Până și medicii au confermat decesul. Ajuns acasă, Mario a deschis ochii…

Înmormântarea era gata, doar că omul mort dispăruse.

Atunci când  părea că nu mai era nicio speranță pentru Mario Lo Conte,  el a trezit, lăsând toată lumea fără grai. Bărbatul a fost internat în stare gravă în Ariano Irpino, iar medicii au fost clare: nu mai e nimic de făcut. În mod neașteptat însă, bătrânul și-a redeschis ochii. În sat mulți astăzi strigă la „miracol”. Familia tocmai se hotărâse să-l aducă acasă, pentru a-i pregăti înmormântarea scrie publicația italiană Repubblica, când Lo Conte s-a trezit.

De azi, amenzi usturătoare pentru cei care aruncă chiștoacele de țigări pe jos

”Padre Pio mi-a făcut această favoare. Sunt un om credincios, calm și accept orice suferință”, a spus eroul poveștii pentru canalul de televiziune Otto Channel. Înmormântarea a fost anulată și omul a fost spitalizat pentru investigații la spitalul San Giovanni Rotondo.

„Mulți mă cheamă să mă întrebe cum sunt, dar nu-mi amintesc nimic… credința ma mântuit”.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram