Fetiță de 6 ani ucisă de mama ei vitregă cu o curea: „Am pedepsit-o pentru că a făcut pipi în pat”

O fetiță de 6 ani a fost bătută până la moarte de mama vitregă pentru că a făcut pipi în pat. Fetița a fost lovită cu o curea cu ținte de mama vitregă, Jessica Bundren, în vârstă de 40 de ani, în timp ce se aflau acasă la Brazos, Texas. Nu este clar dacă fetița a murit pe loc sau la câteva ore după ce a bătut-o.

Citește și Rusia, alertă cu bombe în spitalele din Moscova, investigații în curs de desfășurare

Polițiștii au găsit  corp micuț al fetiței pe pământ, acoperit doar de un cearceaf  plină de vânătăi pe față, brațe și pe restul corpului. Unele vânătăi datează de mai multe câteva zile, așa că, potrivit medicilor, ea era victimă a violenței de mai demult.  Mama vitregă a explicat polițiștilor că fetița a căzut din pat în timp ce dormea ​​și că atunci a decis să o lase pe podea, văzând că a făcut pipi în pat.  Cu toate acestea, femeia a explicat că nu înțelege de ce a încetat să respire.

În timpul percheziției din apartament, ofițerii au găsit centura cu știfturi și au conectat semnele de pe corp la obiect, astfel încât polițiștii nu au ezit și au arestat-o pe femeie.  După un lung interogatoriu a recunoscut că a pedepsit-o  pe fetiță lovind-o în mod repetat cu cureaua: „Am lovit-o de șase ori, o dată pentru fiecare an din viața ei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 5 =