Fetiță la școală cu lubrifiantul intim al mamei sale: „L-a confundat cu gelul igienizant”

Fetiță la școală cu lubrifiantul intim al mamei sale: „L-a confundat cu gelul igienizant”

Trebuie să recunoaștem : copiii au învățat să folosească principalele măsuri anti-contagiune mai bine decât mulți adulți. Și acest lucru se datorează abilităților mai mari de învățare la o vârstă fragedă, dar este un fapt valabil în marea majoritate a cazurilor. Uneori, însă, inocența lor poate fi sursa unor mici greșeli care pot genera o jenă enormă pentru părinți.

Citește și Casa Albă, ratonii atacă reporterul înainte de transmisie – Video

Acesta este cazul, unei fete scoțiene de cinci ani pe nume Summer. Fetița, care locuiește în Livingston împreună cu familia ei, își pregătise tot ce avea nevoie înainte de a merge la școală și a decis să ia cu ea și sticla mică de gel igienizant . Păcat că fetița, în loc de gel, a folosit de câteva zile un gel lubrifiant intim , așa cum a descoperit întâmplător mama ei, Louise.

Femeia a declarat presei The Sun: «Am vrut să spăl haina fiicei mele și mi-am găsit lubrifiantul intim, care mi-a fost dat într-un magazin cu ceva timp în urmă. Probabil că profesorii nu observaseră nimic, cred că fiica mea i-a citit numele în brand, Ann Summers, și, prin urmare, a crezut că este gelul ei dezinfectant. Când am întrebat-o de ce era în haina ei, ea mi-a răspuns „Pentru a mă proteja de infecție și pentru că este cald și moale”. Inocența copiilor reușește întotdeauna să ne uimească …

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1