Fostul soț nu-i acordă divorțul, femeia și amantul îl ucid și au raporturi intime pe sângele lui

Și-a ucis fostul soț împreună cu amantul său pentru a-și satisface perversiunea sexuală . Angela Taylor, în vârstă de 53 de ani, și amantul ei Paul Cannon, în vârstă de 54 de ani, l-au ucis pe William Taylor de 69 de ani, în apropierea fermei sale din Gosmore, Herfordshire, după care au întreținut raporturi intime pe sângele victimei.

Oroare în familie: adolescentă de 14 ani găsită într-o casă scufundată în gunoaie

Se pare că femeia avea o ură profundă față de fostul care a refuzat să semneze actele de divorț. Dragostea dintre ea și noul ei partener era împiedicată de încăpățânarea bărbatuluide 69 de ani, așa că cei doi au început să-și trimită mesaje despre ce i-ar face pentru a scăpa de el. Chat-urile între cei doi au devenit o adevărată perversiune până la punctul de a-i determina să facă fantezii în care să întrețină raporturi în sângele lui Taylor.

Victima și fosta lui soție au avut o relație din care s-au născut cu 3 copii, dar, în timp, femeia a început să simtă o ură viscerală față de el. Cuplul, conform BBC , este acuzat de crimă și sunt în așteaptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram