Franța, atac terorist asupra Notre-Dame. Doi morți: „Un om a fost decapitat în catedrală”. Atacatorul ucis de poliție

Un atac asupra terorist șochează din nou Franța. Episodul de această dată s-a petrecut la Nisa , lângă biserica Notre-Dame. Potrivit Nice Matin, ziarul Nice, două persoane, un bărbat și o femeie, au murit în atacul din interiorul catedralei. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost „decapitat”.

Cu toate acestea, bilanțul ar fi provizoriu, în timp ce deputatul Eric Ciotti, pe Twitter, vorbește despre atac . Poliția a anunțat că l-a oprit deja pe autorul gestului, „Totul sugerează că este un atac terorist în bazilica Notre-Dame”, spune primarul Christian Estrosi.

Citește și Covid, Macron: „Lockdown în toată țara, dar școlile vor rămâne deschise”. ” Alți 400 de mii de morți dacă nu facem nimic”

Autoritățile franceze lansează un apel puternic pentru a evita zona de atac din apropierea bazilicii Notre-Dame din Nisa. „Evitați zona  și urmați instrucțiunile”, a scris ministrul de interne Gérald Darmanin. Același mesaj în profilul de Twitter Police Nationale. „Operațiune de poliție în desfășurare. Evitați zona Notre-Dame-Centru-Oraș-Nisa ». Între timp, o celulă de criză a fost deschisă în Place Beauvau, sediul parizian al Ministerului de Interne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 8 = 1