Fugită de acasă de la vârsta de 14 ani, după 5 ani părinții sunt în stare de șoc. Unde era fiica lor RoMondoNews24

Fugită de acasă de la vârsta de 14 ani, după 5 ani părinții sunt în stare de șoc. Unde era fiica lor

Leonora Messing avea 15 ani când, în martie 2015, a dispărut de acasă. Ea locuia într-un oraș liniștit din Saxonia, împreună cu tatăl ei.

Abia după 4 ani de căutări, tatăl fetei a aflat adevărul din spatele dispariţiei. Fiica lui fugise de acasă şi devenise a treia soţie a unui jihadist din Siria. Mai mult, fata a născut şi doi copii în aceşti ani.

Tatăl fetei Maik Messing s-a gândit la tot cu excepția faptului că ea se afla în Raqqa. În acest moment a început o odisea, o adevărată dramă, care încă nu s-a încheiat.

Ritualul de auto-flagelare a musulmanilor în timpul sărbătorii Ashura

Leonora a trimis mesaje audio și foto lui Maik pentru a-l informa că s-a căsătorit cu Lemke și că devenise a treia soție, crescând disperarea tatălui ei. De asemenea, i-a trimis o fotografie, în care soțul ei (și trebuie să ne amintim faptul că pe atunci avea 15 ani) era întins pe pământ cu un Kalashnikov și cu fața acoperită, în fața celor trei soții complet voalate, așezate pe o canapea și cuSteagul ISIS atârnat pe perete.

Noul soț al Leonorei era un jihadist german  din Saxonia. Se radicalizase în Germania, ascultând predicile imamului Assan Dabbagh . Din acest motiv, a decis să plece din țara sa pentru a merge în Siria, într-un moment în care ISIS începuse să obțină succesul.

Acum tânăra în vârstă de 19 ani,  este deținută în prezent într-un lagăr închis din Siria, condus de kurzi, pentru că este acuzată că face parte din organizația teroristă ISIS. Povestea sa a fost povestită de mass-media germană și americană datorită eforturilor tatălui său, Maik Messing , care a scris o carte împreună cu un jurnalistul și expertul mondial islamic Volkmar Kabisch  și din care a fost transmis un documentar luni 9 Septembrie pe canalul german Ard.

“Vreau să mă întorc acasă la voi, în Germania. Ştiu că am făcut o mare greşeală”, i-a spus Leonora tatălui ei când au vorbit ultima dată la telefon.

Sursa : Il Mitte.com

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.