Gerard Depardieu a fost oprit de agenți beat pe un scuter la Paris: „Prefer Putin”

Gerard Depardieu se luptă, din nou, cu mici probleme cu justiția franceză. Celebrul actor în vârstă de 71 de ani a fost oprit de poliție la Paris în timp ce gonea pe un scuter din arondismentul 14. Supus testului alcoolic,Gerard Depardieu a rezultat pozitiv , cu o alcoolemie peste limita maximă permisă, scrie presa franceză Le Point

Actorul a recunoscut că a băut două beri înainte de a urca pe scuter și, supus unui test alcoolic inițial, s-a constatat că este cu aproximativ 0,25 mg / l peste limita maximă. Însoțit la secția de poliție și supus unui al doilea test, conținutul de alcool al lui Gerard Depardieu crescuse și în cele din urmă a fost emisă o amendă, în timp ce scuterul a fost încredințat prietenilor actorului, care potrivit aceea și sursă nu ar fi fost în măsură să conducă.

Modelul Armine Harutyunyan printre cele mai frumoase 100 de femei din lume

Agenților care l-au amendat, Gerard Depardieu le-a răspuns: „Nu mă simt francez, nu mai vreau să fiu francez, îl prefer pe Vladimir Putin”. Referința se referă la dubla naționalitate a actorului, care din 2013, în virtutea prieteniei sale cu președintele Rusiei, a fost numit cetățean rus, în urma controversei apărute cu autoritățile fiscale franceze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit