I-a scos fiul nenăscut din pântec, o mamă și fiul ei uciși de ce-a mai bună prietenă: ”A fost Satana în persoană ”

I-a tăiat pântecul pentru a-i fura copilul și l- a dus la spital. Reagan Hancock  în vârstă de 22 de ani , însărcinată în șapte luni și jumătate, a fost găsită fără viață vineri,  de mama ei acasă la New Boston, Texas. Femeia ar fi fost atacată de o prietenă care i-a furat fătul din burtă, ucigând atât tânăra mamă de 22 de ani, cât și copilul.

O poveste palpitantă, aproape intriga unui film de groază care s-a întâmplat în Texas, Statele Unite , unde Reagan Hancock, o mamă în vârstă de 22 de ani, însărcinată în luna a șaptea a murit după ce bebelușul ei a fost smuls din pântecele ei de cea care a fost supranumită  „Satana” în carne și oase ”

Citește și Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

După ce i-a tăiat uterul, criminala a fugit într-un alt stat american cu fătul și l-a dus la spital în speranța de a-i salva viața, dar nu a fost posibil. Femeia definită ca ”Satana în persoană” a fost acuzată de răpire și uciderea unui copil nenăscut.

Reagan mai avea deja o fetiță și aștepta cu nerăbdare băiețelul. Ea însăși și-a primit ucigașa în casă, crezând că este o vizită între prieteni. Dar în timpul vizitei, femeia a luat un cuțit și a tăiat abdomenul tinerei mame de 22 de ani pentru a-i putea fura fiul.

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *