Clopotul din plexiglas: ideea francezilor pentru distanțarea socială în restaurante

În Franța, soluția de a evita infecția coronavirusului în restaurante este utilizarea unui clopot din plexiglas. Structurile înconjoară mesele și clienții sunt protejați  și izolați de persoana din fața lor și de ceilalți. Ideea a venit de la un designer francez și are deja un succes printre restauratorii locali .

Ideea a fost imediat primită și de directorul restaurantului HAND din Paris, Matthieu Manzoni, care a instalat structurile de protecție în localul sa. Datorită acestor articole va fi posibil, nu numai  a proteja sănătatea clienților, ci și pentru a evita deplasarea meselor sau chiar în spațiile mai mici eliminarea câtorva mese.

O femeie a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că nu avea mască. Furia clienților | VIDEO

„Clienții vor trebui separați: încă nu știm exact cum este, dar aceasta este alternativa potrivită pentru că îmi permite să nu mișc mesele de la locul lor.” – a spus Matthieu Manzoni – . „ Unora dintre  clienți probabil nu le va plăcea. Dar cred că trebuie să ne adaptăm cu toții … îmi place să cred că cineva se va bucura . În orice caz, nu avem de ales, este obligatoriu, va trebui să separăm clienții și acest sistem este mai poetic decât o separare vulgară , sincer este alternativa corectă ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram