Ideea unei învățătoare de a-și îmbrățișa elevii : ”Au nevoie de afect”

O inițiativă grozavă cea a învățătoarei unei clase de-a II-a, Kelsey Pavelka,  care a decis să pună în aplicare o metodă pentru a-și putea îmbrățișeze elevii, în ciuda situației de urgență coronavirus . Învățătoarea din Indiana, SUA, a decis să-și blocheze ușa casei cu folii de plastic prin care  să-și îmbrățișeze elevii într-un moment deosebit de dificil

Învățătoarea a folosit o perdea de duș, banda adezivă și  pungi de plastic din care a făcut de mâneci pentru a-i putea strânge la piept.  După îmbrățișare, fiecare student a avut sarcina de a igieniza perdeaua pentru a permite următorului student să fie îmbrățișat în deplină siguranță.

Thailanda, o ambulanță se grăbește să ajungă la spital, dar pierde pacientul pe drum | VIDEO

În cadrul unui interviu acordat lui CNN, profesoara a spus: „ Când  elevii mei au aflat despre inițiativa mea, majoritatea dintre ei au alergat la ușa mea strigând de fericire! “. Apoi a adăugat: „Ne-am îmbrățișat și am vorbit despre lucrurile pe care le-am făcut în aceste zile „.

Învățătoarea a spus că ideea de a-și bloca ușa cu folii de plastic doar pentru a-și putea îmbrățișa studenții  a văzut-o pe Tik Tok în timp ce oamenii foloseau această metodă pentru a-și îmbrățișa membrii familiei. „Mulți părinți au susținut că cei mici au avut nevoie cu adevărat de acest lucru”, a spus profesoara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram