Împlinește frumoasa vârstă de 100 e ani și decide să sărbătorească cu doi…striperi/Video

Nu se întâmplă des ca o persoană să ajungă să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani…

Povestea femeii Doris Deahardie din New York a făcut înconjurul rețelelor de socializre. Femeia a hotărât să organizeze pentru ziua ei de naștere o petrecere de neuitat: muzică, alcool, prieteni și doi striperi. Videoclipul petrecerii a fost a devenit viral pe internet.

”Cioc cioc, ajutați-mă să ies ”, mortul bate din conșciug în timpul înmormâtării sale / VIDEO 

Veți puteți vedea imaginile cu stiperii care dansează pe lângă sărbătorită lângă femeia și care pare să fie mulțumită de reușita petrecerii. În urma urmei .. de ce nu ar fi ?

https://youtu.be/NrcSH7ZDMqU

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.