In ce stare se afla marele cantaret Mihai Constantinescu, ce spun medicii

In ce stare se afla marele cantaret Mihai Constantinescu, ce spun medicii

Chiar dacă mai multe ziare au scris deja de aseară că interpretul de muzică uşoară Mihai Constantinescu a murit, acestă este o știre falsă. Cântărețul este în continuare în stare foarte gravă la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, precizând că artistul nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii sau alte evenimente.

 

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că starea de sănătate a interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu este staţionară, dar foarte gravă.

“Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

 

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai „nu e la prima problemă de genul ăsta”, a declarat Adrian Daminescu pentru MEDIAFAX. „Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa”, a mai spus muzicianul.

 

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a completat Adrian Daminescu.

Sursa: Mediafax

 

Te-ar putea interesa și O femeie se trezeste din coma după 28 de ani, fiul ei: “Sa nu va pierdeti speranta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook