În Europa, Covid nu se oprește. Spania: 261 de decese, iar în Franța numărul infecțiilor au crescut

Covid în Europa nu dă semne de încetinire. În Spania s-au înregistrat  peste două sute de decese iar în Franța numărul pacienților din terapiile intensive îngrijorează. Nici Belgia și Olanda nu se descurcă bine. Din acest motiv cei care sosesc în Italia din Marea Britanie, Olanda și Belgia vor trebui să fie supuși testului obligatoriu. Obligația testului este prevăzută pentru cei care sosesc din Croația, Grecia, Malta, Spania, precum și din Paris și alte șapte regiuni ale Franței.

În Spania în ultimele 24 de ore s-au înregistrat  11.998 de cazuri noi de coronavirus și 261 de decese. Acest lucru a fost raportat de El Pais citând Ministerul Sănătății. Infecțiile totale de la începutul pandemiei cresc astfel la 825.410 și decesele la 32.486. Aproape jumătate dintre cei nou infectați, 5.187, se află în Comunitatea Madrid.

Citește și Taxă pentru Whatsapp și Telegram: Spania își propune să le impoziteze. Care sunt consecințele pentru utilizatori?

În Franța s-au înregistrat  10.489 de noi cazuri în ultimele 24 de ore și 66 de decese, relatează Santé Publique. Ceea ce este îngrijorător este că numărul paturilor  în  terapiile intensive ocupate de pacienții cu Covid, au ajuns  acum la 1.426 (cu 11 mai mult decât totalul de ieri). În special la Paris, numărul pacienților cu Covid  a depășit 40%.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 + = 31