În India s-a născut un vițel cu două capete. Pentru mulți credincioși este un miracol

Un vițel cu două capete atrage atenția multor oameni din India.  Fermierul Somanlal Yadav nu putea crede ochilor când a asistat la nașterea vițelului care s-a născut cu două capete , unite la gât, fiecare cu doi ochi. În total, vițelul avea trei urechi.

Populația locală din Rajnandgaon , Chhattisgarh, din centrul Indiei, a mers imediat la casa fermierului pentru a admira extraordinara anomalie: mulți îl consideră un adevărat miracol. Vițelul cu două capete s-a născut pe 5 septembrie, iar știrile au făcut înconjurul Indiei, extinzându-se rapid în străinătate, după cum a raportat Daily Star Online.

Șoc în închisoarea Rebibbia din Italia: unul din șefii mafiei italiene Cosa Nostra a mușcat un agent de deget și l-a înghițit

Din păcate , sănătatea de sănătate a vițelului s-a înrăutățit atât de mult încât după câteva zile vițelul a murit. O moarte care nu este surprinzătoare, având în vedere că animalele care se nasc cu două capete sunt de obicei destinate să supraviețuiască foarte puțin din cauza complicațiilor severe.

În unele regiuni din India, vaca este considerată un animal sacru. Nepalul și majoritatea statelor din India interzic sacrificarea animalelor și consideră carnea lor un tabu. Multe texte hinduse antice și medievale promovează protecția vacilor , zeul hindus Krishna fiind adesea arătat cu aceste animale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit