În timp ce luptă împotriva Covid-ului, este mușcat de o cobră: un voluntar rămâne paralizat și își pierde vederea

Tată tânăr, voluntar împotriva Covid-ului, dar și  ghinionist. După ce a  rezultat pozitive la virus, a fost mușcat și de un Cobra Real , al cărui venin puternic l-a orbit și paralizat. Englezul Ian Jones se luptă între viață și moarte într-un sat din India.

Ian Jones și-a pus viața în slujba celor mai puțin norocoși. Din Marea Britanie a plecat în India cu ani în urmă pentru a ajuta cele mai sărace familii, pentru a-i ajuta să supraviețuiască teribilei pandemii. Acum, însă, el este cel care are nevoie de ajutor, așa că a fost lansată online o strângere de fonduri pentru tratamentul medical , care a ajuns deja la 10 mii de lire sterline.

Citește și Poliția greacă nemiloasă: un mic imigrant în vârstă de 6 ani se îneacă, tatăl este arestat

Ian se află acum în terapie intensivă după ce a fost mușcat de un  Cobra Real, un șarpe foarte otrăvitor, în timp ce era deja pe patul de spital din cauza lui Covid-19. Din cauza veninului și-a pierdut vederea  și este paralizat. În trecut, a supraviețuit malariei și febrei dengue în timpul diferitelor misiuni de voluntari la care a participat.

„Tatăl meu este un războinic”, spune fiul său Seb, potrivit The Sun. „Nemaiputând să se întoarcă acasă, a decis să rămână în India pentru a ajuta oamenii care au nevoie de el. Sperăm că paralizia și orbirea sunt doar temporare ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 13 =