Incest: 40 de ani de închisoare pentru o femeie care și-a ucis soțul ca să se poată căsători cu propriul ei tată

O femeie și-a ucis soțul ca să se poată căsători cu propriul ei tată.  Amanda McClure în vârstă de 31 de ani, a comis crima oribilă de pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților, cu ajutorul surorii și al tatălui ei. Cei trei l-au lovit pe soțul Amandei, John McGuire, 38 de ani, în cap cu o sticlă de vin, l-au injectat cu metamfetamină și l-au strangulat cu o pungă de plastic, relatează Daily Mail.

Cei trei au îngropat cadavrul în apropierea casei, înainte de a-l muta într-o locație mai îndepărtată. L-a trei săptămâni după ce a comis crima îngrozitoare, Amanda McClure s-a căsătorit cu tatăl ei, după ce și-a falsificat numele pe certificatul de căsătorie ca să nu se descopere incestul.

Citește și Un câine a rămas fidel stăpânului și după moarte. Iată ce a făcut

Joi, în fața instanței din McDowell County, femeia și-a recunoscut faptele și a pledat vinovată pentru crimă de gradul al doilea . Sora ei, în vârstă de 32 de ani, este acuzată de crimă de gradul întâi. Larry McClure, 55 de ani, tatăl celor două femei, a fost condamnat deja la închisoare pe viață. El s-a apărat în fața instanței, spunând că Amanda a fost cea care a plănuit crima și cea care l-a strangulat.

Sursa foto: Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *