Incredibil dar adevărat: un vierme a intrat prin penis și a colonizat vezica unui bărbat

Incredibil dar adevărat: un vierme a intrat prin penis și a colonizat vezica unui bărbat

Ziarul britanic Metro UK, relatează povestea incredibilă a lui James Michael un  bărbat  în vârstă de 32 de ani din Kensington – un district luxos și exclusivist al Londrei – care, întorcându-se dintr-o călătorie pe continentul african, începuse să se simtă atât de rău încât și-a pierdut utilizarea picioarelor. În august 2017, împreună cu trei prieteni, James a călătorit din Zambia în Zimbabwe înainte de a ajunge în Malawi. Timp de cinci zile, James a înotat  în apa dulce a lacului Malawi.

În această situație, un parazit, un vierme plat care infestează tractul urinar, a intrat în uretra lui James prin penis și și-a depus ouăle, expunându-l la o infecție gravă cunoscută sub numele de bilharzia vezicii urinare.

Și-a găsit iubita dormind cu altul în pat: s-a răzbunat distribuind fotografiile lor pe rețelele de socializare

Un an mai târziu, în octombrie 2018, James a început să-și piardă treptat sensibilitatea la membrele inferioare .

La spitalul Westminster unde a fost internat tratamentele cu antibiotice nu au avut succes apoi temându-se că este vorba despre Scleroză multiplă sau altă boală neurologică, medicii au continuat să-l trateze cu steroizi, dar simptomele au persistat. Înainte de Crăciun, specialiștii „Spitalului de Boli Tropicale” simt cauza problemei. Diagnosticul a vinit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, când specialiștii de la Hospital for Tropical Diseases din Londra au identificat cauza bolilor lui James… Schisostomiasis !

Multă vreme James a trebuit să recurgă la utilizarea scaunului cu rotile și apoi la cârje . A trebuit să poarte un cateter iar cauza erupției pe care boala le-a provocat pe spate James nu putea nici dormi.

Din fericire James și-a revenit complet, dar a declarat „ Înainte de a mă întoarce în Malawi, mă voi gândi bine de două ori” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram