Indonezia, îi cade un meteorit în casă: la 33 de ani devine milionar

De la meșter de sicrie la milionar. Și toate datorită unui meteorit care i-a căzut în casă. Suntem în Kolang, Sumatra de Nord, Indonezia: Joshua Hutagalung, în vârstă de 33 de ani, lucra la un sicriu în fața casei sale, când o piatră de 2,1 kilograme a căzut prin veranda de tablă în sufragerie, rupându-i acoperișul, dar făcându-l să câștige un milion și jumătate de euro.

Povestea sa a fost spusă în mass-media din întreaga lume. După ce și-a revenit din șoc, tânărul de 33 de ani a recuperat bucățile de resturi spațiale în solul grădinii sale. „Zgomotul a fost atât de puternic încât a făcut casa să tremure. După cem-am uitat mai bine, am văzut că acoperișul de tablă avea o gaură”, a spus tânărul. „Când am ridicat-o, piatra era încă fierbinte”, a spus el. Meteoritul este un condrit carbonic, un soi extrem de rar, despre care se estimează că are o vechime de 4,5 miliarde de ani și ar avea valoarea de aproximativ 722 de euro pe gram.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Hutagalung a spus că a vândut piatra expertului american în meteoriti Jared Collins, care la rândul său a dat-o unui colecționar american, care o stochează în prezent la Centrul pentru Studii Meteorite al Universității din Arizona. Hutagalung a explicat că acum are destui bani pentru a nu mai lucra și a construi o biserică în comunitatea sa.

„Mi-am dorit întotdeauna o fiică și sper că acesta este un semn că sunt destul de norocos și că acum o să devin și tată” ”, a mărturisit el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

79 − = 75