Înghite două anghile și riscă să moară din cauza unei infecții grave: „Am vrut să-mi vindec constipația” / VIDEO

A înghițit două anghile pentru a încerca să se vindece de constipație . Un bărbat era să moară după ce a înghițit două anghile vii, fiind convins că în acest fel poate rezolva problema de constipație care o avea de câteva zile.

Pacientul a fost internat la Spitalul provincial de medicină tradițională chineză Jiangsu din estul orașului Nanjing, unde a fost operat de urgență. Bărbatul a a juns la urgență cu dureri îngrozitoare de stomac, relatează Metro , iar în timpul vizitei medicale bărbatul a intrat în șoc. Analizele au arătat că a avut o infecție bacteriană violentă, care ar fi putut fi fatală dacă nu s-ar fi intervenit la timp.

Citește și Oroare în Panama: o femeie însărcinată și șase copii au fost torturați și uciși de o sectă satanică

Medicii l-au fost supus unui tomograf și au descoperit corpurile străine în intestinele sale. Anghilele mâncaseră o parte din colonul bărbatului, provocându-i  în consecință, o infecție gravă și dureri extrem de mari. Înghițirea anghilelor pentru vindecarea constipației este o credință populară, dar, evident, nu numai că nu este eficientă, dar poate provoca și moartea.

Bărbatul s-a salvat miraculos: animalele au fost extrase, iar chirurgii au tratat rănile. Anghilele, de fapt, au mâncat din colonul provocându-i o hemoragie și o răspândirea materialelor fecale în abdomen.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.