Intorsatura tragica: doi parinti vegani si-au infometat fiica, astăzi fetita este obeza. ” Ii este teama sa nu se intample din nou”

Doi parinti vegani si-au infometat fiica, astăzi fetita este obeza: ” Ii este teama sa nu se intample din nou”

Părinții vegani și-au hrănit copila doar cu produse vegetale , iar fetița a riscat să moară la doar 19 luni. Ea a fost găsită de către medici într-o stare gravă de malnutriție după ce familia a dus-o la spital pentru că era bolnavă. Copilul cântărea doar 5 kilograme, o greutate prea mică pentru un copil de vârsta ei.

Părinții, originari din Sydney, doi vegani convinși, și-au hrănit fiica doar cu lapte de ovaz și cu lapte de orez. Copilul  nu luase nutrienții necesari pentru a se dezvolta normal și avea probleme grave de creștere: arăta ca un copil de 3 luni, fără dinți și nici nu putea să meargă în picioare. Potrivit Daily Mail, după internarea fetiței le spital, medicii au făcut o plângere împotriva celor doi părinți.  Faptele datează de acum circa  3 ani, în aceste zile părinții au fost condamnați. Ei au încercat să se justifice spunând că în acel moment treceau printr-o perioadă foarte dificilă.

 

Femeia a spus că a căzut în depresie după nașterea celei de a treia fiice. Ambii părinți au fost condamnați la 5 ani de închisoare. Între timp cei doi soți s-au despărțit iar bărbatul a dat vina pe femeie pentru tot ce s-a întâmplat. Fetița și cele două surori ale sale au fost încredințate altor membrii din familie.  Astăzi, copila de trei ani  trece printr-o perioadă dificilă, după malnutriția gravă, acum a ajuns obeză și mănâncă foarte mult pe tot parcursul zilei, ca și cum i-ar fi frică că va rămâne iar fără mâncare. Acest lucru a fost  provocat de traumatismul pe care l-a trăit în copilărie.

 

Te-ar putea interesa și A organizat o excursie cu fiica lui si cu o prietena de-a ei cu un singur scop: sa le violeze

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook