Inuman! Au colorat un câine cu vopsea verde, imaginile șocante care fac înconjurul lumii

Pictat cu vopsea verde, cu lacrimi în ochi căuta cu disperare mâncare. În aceste condiții a fost fotografiat  un câine în grădina unui cartier rezidențial din Petaling Jaya, Malaezia. Animalul, care cu siguranță a fost otrăvit cu vopsea verde, căuta confort și hrană.

”Și uite așa am rămas în chiloți”, după ce Veneția a fost înghițită de apă, locuitorii nu-și pierd simțul umorului

Cu toate acestea, locuitorii din zonă au dorit să distribuie cați mai mulți  imaginile șocate și să încerce să ajute săracul animal „Oricine a făcut acest gest trebuie să fie bolnav psihic. Este total inuman să te gândești să faci un lucru de genul acesta ”, a scris un băiat care a postat imaginile pe Facebook unde a cerut ajutorul pentru acest cățel neajutorat

Postarea a fost distribuită de zeci de mii ori și a făcut înconjurul lumii, astfel încât autoritățile sunt pe urmele posibililor responsabili pentru acst act plin de asemenea violență teribilă împotriva unui animal fără apărare.

Asociația malaeziană veterinară (MAVP) a luat în îngrijirea lor câinele care se află în stare gravă. Vopseaua  pentru animale poate fi fatală, deoarece întrerupe sistemul respirator, provoacă greață, amețeli și alergii ale pielii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram