Invazie de aligatori în Florida RoMondoNews24

Invazie de aligatori în Florida

Dacă cineva ar avea intenția să facă o baie într-o piscină din Miami noaptea, ar fi bine să deschidă bine ochii pentru a evita surprize neplăcute: ar putea da nas în nas cu un aligator ! Toată lumea știe că  în Florida, reptilele uriașe sunt peste tot, dar situația a scăpat de sub control: videoclipurile cu diverși aligatori care se plimbă ca la ei acasă prin mijlocul au umplut internetul.

Consecințele războiului din Siria asupra un băiețel de 4 ani / Video

După ce  săptămâna trecută un aligator înota nestingherit  într-o piscină privată și aligatorul de nouă metri ”măturat” de un camion pe stradă, alți aligatori au fost văzuți în locuri neașteptate. Unul a fost înregistrat cu un telefon mobil în St. Petersburg, Florida, înotând prin în mijlocul străzii, un altul pe fundul unei piscini  și un altul de peste două sute de kilograme care alerga în mijlocul unei străzi aglomerate.

Ultimul aligator a fost filmat în Jacksonville în timp ce urca pe un gard militar înalt de doi metri.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.