Isi otravea sotia, descoperit cu ajutorul telecamerelor : condamnat la DOAR doua luni de inchisoare

Isi otravea sotia, descoperit cu ajutorul telecamerelor: condamnat la DOAR doua luni de inchisoare

Therese Kozlowski a început să aibă suspiciuni după ce și-a dat seama că se simțea rău de fiecare dată când soțul ei, un bărbat de 22 de ani pe nume Brian, îi pregătea cafeaua.  Pentru a-și da seama mai bine ce se întâmplă  femeia a decis să instaleze telecamere în casa lor din Macomb Township, Michigan. Imaginile au înregistrat bărbatul care de fiecare dată când îi dădea ceva să bea, îi punea ceva în cană. Potrivit Metro ar fi fost vorba de un antistaminic.

Soțul ei a începuse să o otrăvească în 2018, în timp ce așteptau sentința dedivorț. Potrivit presei Therese a spus că începuse să se se simtă din ce în ce mai obosită, vedere i se înțețoșa și avea grețuri. Simtomele apăreau mai ales după ce își bea cafeaua de dimineață. Mai mult într-o zi, în timp ce mergea la lucru, ea aproape că adormise le volan.

Mexic, copil de 9 ani rapit pentru a fi vandut. Pretul? 2500 de dolari

Dar, în ciuda faptului că viața i-a fost pusă în pericol, judecătorul l-a condamnat pe fostul ei soț la doar două luni de închisoare.Procurorul Eric Smith a declarat că pedeapsa de 60 de zile a fost o „palmă pe obrazul victimei și a sistemului judiciar în general.  Este îngrijorător să crezi că cineva care comite o astfel de crimă,  precum otrăvirea,  este capabil să scape așa de ieftin „.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram