Italia a prelungit starea de urgență până la 31 ianuarie 2021

Italia a prelungit starea de urgență până la 31 ianuarie 2021

Camera deputaților din Italia a aprobat rezoluția majorității cu privire la măsurile anti-Covid ilustrate marți de către ministrul Roberto Speranza și care angajează guvernul să extindă starea de urgență până la 31 ianuarie 2021, anunță TgCom24

Citește și Italia, cine nu poartă masca afară, riscă o amendă până la 3 mii de euro

Camera Deputaților a aprobat rezoluția majorității în urma comunicărilor ministrului sănătății, Roberto Speranza, privind măsurile de izolare împotriva răspândirii Coronavirusului. Prin urmare, Camera Deputaților își dă avizul favorabil cu privire la extinderea stării de urgență până la 31 ianuarie 2021 și lansarea de noi restricții începând de la utilizarea obligatorie a măștilor și în exterior.

Prelungirea stării de urgență până în ianuarie nu înseamnă un nou blocaj dar totuși vor exista condiții în care în anumite sectoare se va putea lucra de acasă cel puțin până la sfârșitul lunii ianuarie , obligația de a purta o mască de exterior în orice moment în toată Italia și amânarea unor evenimente sportive.

În ceea ce privește călătoriile în Italia și în străinătate, călătoriile interregionale, mijloacele de transport și alte măsuri de prevenire și protecție,  săptămâna viitoare va fi anunțat un nou decret pentru a clarifica aceste puncte.

Potrivit ultimelor zvonuri, guvernul nu are intenția de a impune închiderea timpurie a barurilor și restaurantelor, ceremonii, petreceri private și înmormântări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *