Italia, guvernatorul De Luca: „Campania la un pas de tragedie, închidem totul 30/40 de zile”

Președintele Regiunii Campania anunță un număr impresionant al epidemiei: „Astăzi alte 2.280 de cazuri  pozitive, nu vreau să văd linia de camioane cu sicrie”

Guvernatorul Vincenzo De Luca anunță blocarea în Campania. „Vom proceda în direcția închiderii totul, pentru că datele infecțiilor pe care le avem cu ordonanța care intră în vigoare astăzi nu este suficientă. Trebuie să închidem totul și trebuie să decidem astăzi, nu mâine. Suntem la un pas de tragedie”, a spus guvernatorul . În ultimele 24 de ore, în regiune s-au înregistrat 2.280 de cazuri noi de coronavirus: este cea mai mare cifră de la începutul pandemiei.

CITEȘTE ȘI Italia: guvernatorul regiunii Campania, Vincenzo De Luca, a cerut guvernului blocaj total

„Nu vreau să văd camioane cu sicrie” – „Astăzi trebuie să luăm decizii. Astăzi trebuie să facem ultima încercare de a opri focarul infecției. Trebuie să închidem totul pentru o lună, 40 de zile, pentru a reduce izbucnirea infecției. Și atunci vom mai vedea. Fără decizii drastice nu mai putem rezista, mâine nu nu mai este posibil „ Discursul lui Vincenzo De Luca în anunțarea blocării Campaniei este dramatic. „Nu vreau să văd linia de camioane cu sicrie”, a adăugat el, „singurul obiectiv trebuie să fie salvarea vieților, nimic altceva contează acum”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 54 = 63