Italianul Angelo și românul Gheorghe Botezatu condamnați la închisoare după ce s-au apărat de hoți români

Angelo Peveri a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce, pe 5 octombrie 2011, la Borgonovo, a tras cu o pușcă în direcția unor hoți români care furau motorină de pe șantierul său.

Unul dintre hoți a fost rănit.

Mai mult Angelo Peveri va trebui să plătească hoțului suma de 700 de mii de euro !!!!

Angelo Peveri le-a spus atunci carabinierilor că era exasperat de faptul că acela era al treilea furt într-un interval foarte scurt și de aceea a recurs la armă.  Condamnarea lui a fost inevitabilă, cel puțin din punctul de vedere a justiției italiene.

În acest caz absurd este implicat și un muncitor român, Gheorge Botezatu, care lucra de mai bine de 15 ani la firma italianului. Pentru că și-a ajutat șeful românul a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare.

Fiica antreprenorului, într-un interviu pentru presa italiană Il Piacenza , a declarat că Gheorghe făcea parte din familie și că dacă pedeapsa tatălui ei este nedreaptă, pentru Gheorghe este și  mai nedreaptă.

„Mă simt ca un ticălos: Mă duc la închisoare în timp ce hoții sunt liberi”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Angelo Peveri, intervievat de Radio 24 la La Zanzara.

Te-ar putea interesa și Zi nefastă pentru un român din Italia! Ghinionul l-a pândit nu o dată, ci de două ori

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook