L-au crezut mort și l-au pus într-un congelator, dar se trezește după 20 de ore: familia anchetată

Un bărbat în vârstă de 74 de ani , grav bolnav și presupus mort de familie, a fost pus într-un congelator unde a stat timp de aproximativ 20 de ore, înainte de a  respira din nou. Și acum fratele, care îl pusese în congelator înainte de a organiza înmormântarea, riscă să intre în necazuri cu legea.

Citește și O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 4 ani, în timp ce soțul ei face jogging: „L-a spânzurat cu ciorapii de nylon”

O poveste incredibilă,  care vine de la Kandhampatti, un mic sat din Tamil Nadu, India , și care este spusă de Independent . Balasubramanian Kumar bolnav și țintuit la pat de ceva vreme, încetase să mai respire și fratele său, crezându-l mort, îl pusese într-un congelator , pentru a păstra corpul înainte de înmormântare. Cu toate acestea, un angajat al unei funerare descoperise a doua zi că trupul se mișca și că tânărul de 74 de ani respira și avea convulsii.

În timp ce condițiile bărbatului care între timp a fost transportat la spital,  rămân grave, poliția a anunțat o anchetă împotriva familiei, acuzată de neglijență gravă capabilă să pună în pericol o viață umană. Potrivit anchetatorilor, de fapt, fratele bărbatului bolnav și ceilalți membri ai familiei ar fi trebuit să contacteze un medic pentru verificările necesare înainte de a pune corpul în congelator.

Într-un videoclip lansat de unii radiodifuzori indieni,  este imortalizat momentul în care se descoperă că bătrânul era de fapt în viață . În acel moment, fratele bărbatului incredul a declarat: „Este mort, convulsiile se datorează simplului fapt că sufletul nu a părăsit încă trupul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *