La 16 ani, comndamnata la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis violatorul: acum este libera

Femeia, acum  în vârstă de 31 de ani, a ieșit din închisoare după ce a primit grațierea guvernatorului statului american

Cyntoia Brown, tânăra de 16 ani care a fost condamnată la închisoare pe viață în Statele Unite pentru că l-a ucis pe cel care a violat-o, a fost eliberată. Femeia, care acum are 31 de ani, a părăsit închisoarea din Tennessee Prison for Womamen unde a fost încarcerată.

Guvernatorul din Tennessee, Bill Haslam, se exprimase deja în favoarea fetei: „Cyntoia Brown a comis, așa cum a și recunoscut o crimă oribilă când avea 16 ani. Dar impunerea unei pedepse cu închisoarea pe viață unei minore, este o pedeapsă prea aspră, mai ales pentru efortul ei extraordinar  pe care l-a făcut pentru a-și reconstrui viața „.

Un autobuz s-a rasturnat: 13 medici au murit intr-o misiune de solidaritate in Bolivia

Acum, tânăra de 31 de ani va trebui să participe la sesiuni regulate de consiliere și să efectueze cel puțin 50 de ore de serviciu în comunitate. De asemenea, va trebui să-și găsească un loc de muncă. Ea i-a mulțumit guvernatorului „pentru actul său de clemență în care i-a oferit o a doua șansă”:

”Voi face tot posibilul – a spus ea – pentru a vă justifica încrederea în mine”. Brown a mai declarat că, cu ajutorul lui Dumnezeu, ea promite să trăiască restul vieții sale ajutându-i pe ceilalți, în special pe cei mici.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram