La 2 ani face pipi pe jos, tatăl vitreg ucide copilul în fața mamei: „Nu am reacționat, mi-a fost frică”

La 2 ani face pipi pe jos, tatăl vitreg ucide copilul în fața mamei. L-a chemat „retardat” și apoi l-a bătut până la moarte chiar  în fața ochilor ei . John Powers, în vârstă de 47 de ani, a fost condamnat pentru uciderea micuțului „JoJo” Gaborsky III în vârstă de doar 2 ani iar mama copilului, Candice Jones de 32 de ani,a asistat la crimă fără a face nimic.

Citește și O altă mamă inconștientă, un alt bebeluș mort: și-a lăsat fiica de 2 luni în mașină sub soare, două zile mai târziu a plecat la o petrecere

Mânia bărbatului ar fi fost un mic accident când copilul nu ar fi ajuns la oliță și a făcut pipi pe jos. Cuprins de o mânie absurdă, bărbatul în vârstă de 47 de ani a început să-l lovească cu o centură. Când copilul a a început să plângă, lucrurile s-au înrăutățit și Powers l-a aruncat la pământ începând să-l lovească sub ochii mamei sale care nu a făcut nimic pentru a interveni.

Loviturile au fost atât de multe încât copilul și-a pierdut cunoștința și a murit.

Timp de două săptămâni, băiețelul a rămas acasă în stare gravă până când cuplul l-a dus la spital unde a murit la 2 zile după ce a fost internat. Pe corpul său erau mai multe semne de violență: zgârieturi, vânătăi, o arsură de gradul trei, mai multe fracturi și o hemoragie cerebrală severă.

Partenerul mamei a fost condamnat în timp ce mama a negociat  o pedeapsă între 3 și 15 ani de închisoare. Femeia a recunoscut că atunci când a văzut că îl bătea pe cel mic, nu a făcut nimic, justificându-se că se temea că partenerul ei ar putea să o omoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *