La 93 de ani își îndeplinește visul: cere să fie arestată pentru a vedea ce inseamna ”să fi rea”

Josie Birds în vârstă de 93 de ani a vrut să vadă ce și să simtă ce însemă să fii certat cu legea, așa că a cerut să fie arestată și dusă la secție de polițe.

O cerere neobișnuită a ajuns la secția de poliție din Manchester. O doamnă de 93 de ani, Josie Birds, a cerut să fie arestată, deoarece acesta este ultima ei dorință înainte să moară. Femeia este într-adevăr foarte bolnavă și, datorită și nepoatei ei, a reușit să-și îndeplinească visul: să vadă ce se simte când ești certat cu legea.

Citește și După wc-ul din aur masiv, excentricul artist italian Maurizio Cattelan șochează din nou: o banană lipită în valoare de peste 100 de mii de euro

Într-un post de pe Twitter, Pam Smith, nepoata doamnei, povestește și mulțumește Politiei din Manchester pentru arestarea bunicii ei și pentru că au ajutat-o să-și îndeplinească dorința neobișnuită. Josie Birds a cerut să fie și închisă în spatele gratiilor, dar acest lucru nu a fost posibil.

Polițștii au asigurat pe toată lumea: arestarea a fost falsă. „Suntem fericiți că am reușit să aducem un zâmbet pe chipul femeii în vârstă. Am ajutat-o să-și realizeze ultima ei dorință”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram