La vârsta de 4 ani, învinge leucemia după ce a a făcut mai mult de 90 de ședințe de chimioterapie

A învins leucemia după mai mult de 90 de ședințe de chimioterapie. Santiago Morales, la vârsta de numai 4 ani, a demonstrat puterea unui gigant reușind să înfrunte peste 90 de ședințe de chimioterapie pentru a învinge leucemia care l-a lovit în plină urgență sanitară.

Citește și Părinții împotriva profesorului, celui mai tatuat bărbat din Franța: „Sperie copiii”

Când a fost diagnosticat în ianuarie 2020, a fost dificil pentru familie să înfrunte o asemenea luptă, dar micul Santiago nu a renunțat niciodată. Medicii le-au spus că este important ca și copilul să fie tratat imediat, iar pandemia a făcut acest lucru și mai complicat.

Mama și tata nu au putut participa împreună la terapiile fiului lor. Luni de zile au trăit izolați, temându-se să întâlnească cu rudele și prietenii care l-ar putea infecta Santiago care avea un sistem imunitar compromis de boală. Dar, după opt luni de tratament, 30 de zile în spital și 93 de cicluri de chimioterapie, Santiago și-a câștigat lupta și a fost în cele din urmă externat.

Nu este încă în afara oricărui pericol și va trebui să urmeze alte terapii, dar medicii sunt optimiști și acest lucru a dat o nouă speranță părinților și copilului. Santiago  va trebui să fie supus unor controale medicale constante în următorii doi ani înainte de a putea stabili recuperarea completă și definitivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *