Ludovic Orban a anulat întâlnirile de lucru: a stat lângă o persoană confirmată cu Covid-19

Biroul de presă al Guvernului a anunțat, astăzi, că premierul Ludovic Orban a anulat întâlnirile de lucru de luni, din cauza unui caz de infectare cu noul coronavirus.

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.”

Citește și Ludovic Orban impune noi restricții pentru diaspora: “Carantina de 14 zile la intrarea in Romania!”

Conform sursei citate, premierul a participat zilele trecute la o dezbatere televizată alături de o persoană care a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.  Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus. În comunicat se arată faptul că premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − = 79