Maci, tânăra în vârstă de 17 ani, este cea mai înaltă fată din lume: doar picioarele ei măsoară 135 de centimetri

Maci Currin provine dintr-o familie înaltă, dar ea a cam „exagerat”: la 17 ani această tânără din Austin, Texas, de fapt, măsoară 2 metri și 8 centimetri și potrivit medicilor o să mai crească câțiva centimetri. Înălțimea picioarelor o va face deja să intre oficial în Cartea Recordurilor.

Dar nu numai atât: deoarece picioarele ei măsoară aproximativ 135 de centimetri, Maci va deveni , nu numai femeia cu cele mai lungi picioare din lume, ci și prima minoră cu această particularitate, doborând astfel două recorduri dintr-o singură lovitură. Tatăl ei măsoară doi metri, mama aproape 1,75. Practică, numai cu picioarele, Maci acoperă 60% din înălțimea mamei. A trăi în nori nu este totuși ușor.

Citește și Un enorm scandal lovește ONG-urile, OMS și Medicii fără frontiere: 51 de femei congoleze au fost violate de lucrători umanitari

Problema este să urc  în mașină”, a mărturisit fata unui ziar local, „am nevoie și de un croitor pentru a-mi lua o pereche de pantaloni”. Această creștere anormală i-a provocat fetei momente dificile: la școală era adesea motivul glumelor răutăcioase. Intrarea în Cartea Recordurilor, explică familia,  ar putea ajuta-o pe Maci să-și găsească mai multă încredere în ea însăși. „Sper că toată lumea să înțeleagă că înălțimea este un dar, atât pentru femei cât și pentru bărbați ” 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *