Mâncată vie de păduchi, o fetiță moare de infarct: anemie severă cauzată de mușcăturile insectelor

Mâncată vie de păduchi. Micuța  Kaitlyn Yozviak în vârstă de 12 ani, din Macon, Georgia, a murit în urma unui  stop cardiac după ce a suferit o infestare cu păduchi. Din cauza mușcăturilor insectelor fetița devenise anemică. Sănătatea ei compromisă și debilitată i-a provocat un atac de cord fără ca familia ei să facă nimic. Părinții ei, Mary Katherine Horton, în vârstă de 37 de ani, și Joey Yozviak, în vârstă de 38 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul doi și cruzime față de minorii pentru moartea tragică a copilului.

Kaitlyn era atât de plină de păduchi încât agenții de la Biroul de Investigații din Georgia (GBI) au recunoscut că este cel mai „grav” caz pe care l-au văzut vreodată. Animalele au fost găsite pe saltea și pe mobilier iar fetița  copilul nu făcuse duș de cel puțin o săptămână. Potrivit experților, starea ei era atât de oribilă, încât a fost lăsată să trăiască într-o „agonie constantă”.

Citește și Strigător la cer! Doi părinți și-au ucis copilul nou-născut și l-au ascuns într-un butoi cu smoală

Dosarele medicale arată că Kaitlyn a murit de stop cardiac din cauza unei anemii severe . Potrivit medicilor, scrie publicația The Sun, în lumina infestării grave constatate, ar putea exista mușcături repetate de insecte . Scurgerile continue de sânge i-ar fi scăzut nivelul de fier din sânge, ceea ce probabil a provocat anemie și ar fi putut declanșa infarctul.

Casa familiei a fost găsită în condiții igienice îngrozitoare , astfel încât ceilalți frați ai fetiței au fost îndepărtați din familie și plasați în îngrijirea serviciilor sociale. Bunica fetiței alertase  deja autoritățile denunțând faptul că serviciile sociale nu ți-au făcut în deplin datoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *