Merge la medic cu dureri de urechi: a găsit o întreagă familie de gândaci

O întreagă familie de gândaci și-a făcut cuibul în urechea unui bărbat. Este cazul unui om, pe nume „Mister Lv”, a cărui identitate a rămas necunoscută. Zeci de ouă au fost depuse în canalul urechii pacientului ,potrivit unui spital din China unde tânărul de 24 de ani a ajuns luna trecută.

Bărbatul, de fapt, avea dureri și auzea zgomote ciudate în ureche pe lângă o mâncărime continuă. Tânărul de 24 de ani și-a imaginat că ar fi cauza unui parazit dar cu siguranță nu și-a putut imagina că urechea lui a devenit „refugiul” unei întregi familii de gândaci, scrie Daily Star Online.

Austria, scandalul pedofiliei în orfelinate: 2.384 de victime

Medicul specialist Zhong Yijin , de la Spitalul Sanhe din districtul Huiyang care a avut grijă de tânăr a declarat: „Pacientul a spus că avea dureri mari într-o ureche și auzea zgomote ciudate ca și cum ceva se târâia înăuntru. O simplă investigație a fost suficientă pentru a găsi mai mult de 10 gandaci și mai multe ouă înăuntru ”.

Prezența insectelor a provocat leziuni minore a canalului urechii drepte a pacientului, la care a fost prescrisă terapia specifică. Li Jinyuan, șeful spitalului, a declarat presei locale că domnul Lv obișnuia să lase pachete de mâncare deschise lângă patul său, atrăgând gândacii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram