Mexic, tragedie în cimitir: cade într-o gaură în timp ce-și îngroapă soția și moare

Un bărbat a căzut într-o gaură și a murit în timp ce își îngropa soția la cimitir: povestea dramatică a avut loc în Guadalajara, în statul Jalisco din Mexic. Tragedia a avut loc pe 18 noiembrie în cimitirul Mezquitan. Conform celor reconstruite, victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, se afla la cimitir împreună cu alți membri ai familiei pentru a-și lua ultimul rămas bun de la soția sa când a căzut într-o gaură adâncă, săpată pentru un alt decedat.

Citește și Povestea tristă a unei asistente la CNN: „Am văzut pacienți murind spunând că Covid-ul nu există și întrebau de boală au?

Gaura, de fapt, a fost acoperită cu un panou care a cedat odată ce bărbatul a trecut accidental peste ea. În timpul căzăturii în groapa de aproximativ 7 metri bărbatul s-a lovit violent de cap și a murit la scurt timp după impact. Odată ce a fost scos la suprafață cu ajutorul intervenției pompierilor, medicii care au ajuns la fața locului au încercat să-l readucă la viață, dar fără succes.

Potrivit declarațiilor pompierilor, gaura, deși era acoperită sumar, era și marcată de niște semne de care bărbatul nu și-ar fi dat seama.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 3 =